Transparantie is de rode draad in onze dienstverlening. Dat begint in het offertestadium: we bieden opdrachtgevers inzicht in de staat van hun objecten, het verwachte eindresultaat en de behandeling. Van groot belang is daarbij om de verwachtingen helder te maken, om teleurstellingen te voorkomen.
Essentieel onderdeel van onze documentatie is dat we onze activiteiten gedetailleerd registreren en vooraf, tijdens en na de behandeling de objecten fotograferen om de opdrachtgever een compleet dossier te kunnen geven bij zijn object. Dat kan bijvoorbeeld van belang zijn bij een eventuele verkoop. Door die uitgebreide registratie kunnen we ook goed gespecificeerd factureren.

Samenwerking

Indien gewenst kunnen we voor bepaalde projecten samenwerken met specialisten op het gebied van bijvoorbeeld schilderijen, hout, textiel of lijsten. En bij zeer omvangrijke opdrachten kunnen we uit ons netwerk goede papierrestauratoren voor u selecteren. Daarbij staat voorop dat we aan hen dezelfde hoge kwaliteitseisen stellen als aan onszelf.